Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Наполеон Динамит №1 на Сара Ричард

Братя Карлос Гузман-Вердуго и Алехандро Вердуго са най-известни с онлайн комикса си, Time Cheetah. Сега те работят върху своите умения за писане с Napoleon Dynamite Comic от IDW. Те отделиха време от яденето на Тотс, за да разговарят с Роджър Аш от Уестфийлд за този страхотен нов комикс. Боже!

Уестфийлд: Как се включихте в комикса Napoleon Dynamite?

Carlos Guzman-verdugo: Докато работя в редакционния отдел в IDW Publishing, брат ми и аз съавтор си съавтор на комедия за действие, наречен Time Cheetah. Сигурно сме направили добро впечатление, защото когато нашият редактор Том Уолц започна да търси писатели, които да работят върху Наполеон Динамит, ние бяхме на върха на списъка! След кратък разговор, обсъждащ първоначалните идеи, се съгласихме да го снимаме.

Алехандро Вердуго: Много хора в IDW бяха невероятно подкрепящи нашите уебкомици и дори подкрепиха и двата ни Kickstarters. Том сигурно наистина е харесал нашите тъпи шеги, защото, достатъчно скоро, той ни попита дали ще се интересуваме. Като големи фенове на филма, не можахме да кажем „да“ достатъчно бързо!

Уестфийлд: Какво могат да очакват читателите в книгата?

Карлос: Когато за първи път обсъдихме проекта с Том, той предложи няколко терена, но човек изглеждаше като ясен победител: Импийч Педро! От тази идея пълната история се оформя: старшата година на Наполеон, Педро е обвинен в кражба на изборите, а мистериозната смърт в града всъщност може да бъде убийство. Това беше шанс да се смесим в някакво напрежение на WhoDunit с комедията на комедията на комедията на комедията на комедията на комедията на комедията.

Алехандро: Гледахме както филма, така и анимационния телевизионен сериал и искахме да комбинираме най -доброто от двете: страхотната характеристика на филма с по -засилените сценарии на шоуто. Дано и с някои нови фрази!

Уестфийлд: Ще представяте ли нови герои?

Карлос: Има собственик на ново доджо, Брок Монтана, който иска да даде на Рекс (от Рекс Квон до слава) за парите си. Има и Джоана Гато, студентски детектив, който иска да стигне до дъното на предполагаемото изборно кражба на Педро и някои гостуващи домакини на подкаст за убийство.

Уестфийлд: Как двамата работите заедно? Кой какво прави?

Алехандро: Ние винаги очертаваме сюжета заедно, но тъй като пиша бързо, чукам първата чернова ASAP. Ние се редуваме да ревизираме пълния сценарий след това и тук се преживява преживяванията на брат ми като редактор на комикси и импровизатор на комедия наистина блести. Ако линия от диалог ви разсмива, вероятно това е негово.

Уестфийлд: Работите с художника Хорхе Монлонго в сериала. Какво можете да кажете за вашето сътрудничество?

Карлос: Аз съм фен на работата на Хорхе, откакто го видях за първи път в серията Peabody and Sherman в IDW. Когато Том първоначално се обръщаше към художници, предложих на Хорхе за неговия напълно нетрадиционен стил и солиден смисъл на разказването. Щастлив съм да кажа, че се получи и произведенията на Хорхе на кориците и интериорните страници са всичко, което исках!

Уестфийлд: Тези герои са тясно свързани с актьорите, които ги играха. Беше ли предизвикателно да се направи гласовете на героя правилно?

Алехандро: Да, това беше предизвикателство със сигурност. Беше странно да прегледаме отблизо филма, с намерението да изучаваме тона и героите, но трябваше да го направим. С герой като Деб, например, Тина Мажорино носи силна усърдие, което е наистина важно, за да оживи този характер. Трябваше да оправим това!

Карлос: Ние също сме късметлии Джон Хедер, който представи Наполеон, а режисьорът Джаред Хес говори за създаването на филма дълго. Без това може никога да не сме надникнали в мистериозния ум на Наполеон Динамит.

Уестфийлд: Има ли някакъв герой, с когото особено се радвате да пишете?

Карлос: Честно казано, Наполеон Динамит е водещ и супер забавен за писане … но чичо Рико може да ми е любим досега. Той е точно нужното количество безумно и самосериозно. И той може да хвърли свинска кожа на четвърт миля!

Алехандро: Писането на Педро и неговите братовчеди е радост, ние никога не се борим с тях. Баба също е много забавно. Чудесно е да имаш някой, който може да босира всички наоколо.

Уестфийлд: Някакви коментари за затваряне?

Алехандро: Честно казано съм много любопитен да видя как хората реагират на това. Наполеон Динамит е филм със супер силен култ след и просто искам да знам, че сме направили филма „Справедливост“.

Карлос: Ако вземете Наполеон Динамит №1 през септември, всичките ви най -смели мечти ще се сбъднат. Също така, ще се смеете от това!

Leave a Reply

Your email address will not be published.