– IDW ограничен (www.idwlimited.com) с удоволствие разкрива специално ново ограничено издание на Crawl на Alan Robert към мен. От Rock Star до All-Star Comic Creator, Alan Robert Life of Agony носи интензивност, както и електрическа мощност към всичко, което прави. Този критично признат, награден мини-серия ще бъде предоставен в персонализирана ситуация, както и на корица, с ръчно рисувани произведения на изкуството от разработчика на книгата, както и художник. Предоставени по многостепенната мода, ограничена от IDW, феновете ще могат да изберат нивото на оригинални произведения на изкуството, както и корпус, който биха искали да закупят според бюджетния си план, както и желанието.
„Да видя тази битова история да се установи в това, което в крайна сметка е, е доста изумително за мен“, заявява Робърт. „Истински ужас е в смисъл, че се подразбира да плаши посетителя в основата. Не само визуално, колкото и да е емоционално. Едгар е толкова плашещ, колкото злодеите стават, както и не само от вулгарите, които наистина виждаме на страницата, колкото и повече да, тъй като това, което се подразбира между панелите. ”

Пълзете към мен е както е написано, както и илюстрирано от Робърт, с красиво боядисано яке за прах от художника Menton3 от моноцитна слава. Това е част ментален трилър, както и част от преследваната история на дома. Това не е страхотна новина, а аплодира това като „великолепна и ужасяваща“, докато Фангория се възхищаваше, „читателите ще бъдат взривени от историята, както и изкуството на този психически трилър“. Crawl to Me беше награден с най-добрата мини-серия на годината от Comicmonsters.com, както и Холивуд вече забелязва. Понастоящем пълзи за мен е в напредък, за да в крайна сметка е филм за функции на живо, с сценарий, написан от сценаристи T.J Cimfel, както и David White.

„Алън е като никой, когото някога сме виждали. Изключително талантлив, изключително мотивиран. ” Крис Райъл на държавите. „Той е на разположение с тези невероятни, наистина тъмни, наистина усукани идеи. Освен че мислите, няма метод, подобна история, която може да бъде изтеглена в толкова строг брой на страниците, както и след това страниците да стигнат до тук, както и те са общи писти на къщи. Всеки тип серии от Алън е тръпка. ”

Точно навреме за Хелоуин, феновете ще могат да вземат тази призрачна приказка, която е с равни части техника, както и лечение. Алън Робърт е човек с многобройни таланти, както и те са напълно на екрана в страниците на пълзене към мен. Книгата се предлага незабавно за предварителна поръчка на www.idwlimited.com с дата на кораб в средата на ноември.

Алън Робърт обхожда към мен Deluxe ограничено издание (червено-$ 100,00/Black- $ 250,00; 128 страници; 7,5 ″ x 11 ″; твърда корица) вече се предлага за предварителна поръчка

За IDW Limited

IDW ограничен е новият отпечатък на IDW, награден издател на комикси, графични романи, както и търговски меки корици със седалище в Сан Диего, Калифорния. Популярен с разнообразния си каталог на лицензирани, както и за независими заглавия, IDW публикува няколко от най -успешните, както и видни заглавия в индустрията, включително: Transformers на Hasbro, както и G.I. Джо, Star Trek на Paramount; Истинската кръв на HBO; лекарят на BBC, който; Годзилата на Тохо; както и комикси, както и търговски колекции, базирани на романи от целия свят на бестселърите, Джеймс Патерсън. IDW също е къща за библиотеката на американските комикси отпечатък, която публикува традиционни комични препечатки; Йое! Книги, партньорство с Йо! Студио.

Оригиналната поредица на ужасите на IDW, 30 дни на нощта, беше представена като основна снимка на движение през октомври 2007 г. от Sony Photos, както и беше филмът №1 в първата си седмица на излизане. Много повече информация за бизнеса може да бъде открита на idwpublishing.com.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

IDW ограничените издания на Алън Робърт за издаване на Memedia – IDW Crentercisted (www.idwlimited.com) с удоволствие разкрива специална нова твърда корица на Алън Робърт за мен. От Rock Star до All-Star Comic Creator, Alan Robert Life of Agony носи интензивност, както и електрическа енергия досега …
30 октомври 2012 г. „Комикси“

Поредицата „Очарование на оцветяването на ужасите“ продължава в преследването на много популярната марка на Famealan Robert The Charm of Horror Pays Twisted Tribute to Pop Culture Titans в предстоящия пети том Haunt of Fame. Съобщението за пресата следва: Media Release – С четири страховити книги за оцветяване, две сезонни специални, както и обитан от обитаване на ремъка, Алън Робърт – разработчик на …
12 февруари 2021 г. в “Комиклист”

Продължението на красотата на ужасите, идващо този септември от изданието на IDW PublishingMedia-Разрушената цветна касапница продължава с очарованието на Alan Robert The Charry 2: Ghouliana’s Creepatorium, още една Гореща книга за оцветяване! Нердистът приветства дебюта на Алън Робърт като „най -страховитата книга за оцветяване на възрастни в света“, както и…
4 март 2017 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.