на Horge Jiménez & Daredevil. Неговото бягане по Daredevil е на път да започне наново след събитията на Devil’s Reign, поредицата, която Kingpin се кандидатира за президент. Както и досега това беше фантастично бягане. Daredevil е един от двата най-големи герои на улично ниво, вдъхновени от ноар, правени някога, втори само на Батман. Е, както DC Comics съвсем наскоро обявиха, Chip Zdarsky ще бъде част от новия иновативен екип на Batman, заедно с художника Хорхе Хименес. Това ли е позволено? Ще трябва ли Zdarsky да осигури дявола за прилепа? както и какви са плановете му за Батман, когато той, както и за Джименес, да поемат с проблем № 125? Ако работата му по Daredevil е всякакъв вид индикации, Батман е за някои трудни (ER) пъти.

Какво е новият иновативен екип на Батман на Хорхе Хименес, както и Чип Здарски план за Брус Уейн?

(Изображение: DC Comics)

Когато Здарски пое Daredevil, Мат Мърдок се възстановяваше от удара от камион, докато спасяваше дете. Клише, може би, обаче е изключително подобно на появата, която заслепи Мърдок, когато беше дете. Това беше методът на Чарлз Суул за подписване на заглавието. Когато Здарски пое, той пое Мърдок в една от най -мрачните си епохи. Опитвайки се да се върнем в службата на героя, рано, смелката по невнимание уби мъж. Нещата просто станаха много по -предизвикателни оттам. Точно по този начин Здарски ръководи иновативния екип за Daredevil, но също така ни казва точно как ще техниката му ще техниката му новите отговорности на Батман.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

И иновативният екип на Zdarsky, както и на Хименес въвеждат нов злодей на Батман, който може да направи Жокер да изглежда като доста незначителна заплаха: Failsafe. Нека да разгледаме това като въпрос на SAT.

Неуспехът е на Батман, тъй като ______ е на Супермен.

A. Mister Mxyzptlk
Б. Бизаро
В. Монгул
Г. Съдния ден

Отговор: Най -лошият възможен сценарий. D, за съдбата. „Когато DC се приближи до мен, за да композирам Батман, веднага вярвах за неща, които наистина могат да затрудняват характера психически, както и по отношение на отношенията му“, каза Здарски пред Comicbook.com. „Неуспехът е неговият съд на Съдния ден. Когато започнах да картографирам историята, станах истински в екстаз за това къде може да вземе заглавието. ”

Сега, когато Chip Zdarsky е част от новия иновативен екип на Batman, какво се случва с Daredevil?

(Изображение: DC Comics)

Като фен на работата на Здарски по Daredevil, имах смесени чувства към изявлението на новия иновативен екип на Batman. За писател на комикси получаването на Батман е като … получаване на Батман. Няма наистина по -висока чест от това. Това е един от тези сценарии „не може да посочи не“. Въпреки това, за щастие, Zdarsky е безплатен агент, както и може да състави и за двете компании. Както обаче заяви на своя подстак:

„И също така, за всеки човек, който пита, наистина оставам на Daredevil! Харесвам тази книга, както и Марко, както и сега съм в доста идеал за разтягане на Grand House. Но, ей, може би Marvel ще ме прекрати? Може би те разбират, че писател, който прави и смел „Червек в космическия континуум, както и съсипването на цялата реалност? Ще видим! Поне ние разбираме кой е на първо място за кросоувър Батман/Daredevil сега. Смуче на това, Бендис !!! ”

И така, там го имате. Daredevil е в … е, не безрискови ръце, тъй като Здарски го сложи с крилото няколкостотин пъти, но в голяма ръка на писателя. Освен че можем да гледаме напред и на неговото бягане по Батман, както и на каквито и ужаси да го предадат новият иновативен екип.

Batman #125, „Failsafe“ част първа, ще бъде в магазините, както и ще бъде предложен цифрово на 5 юли 2022 г.

Той вече е част от иновативния екип на Daredevil, както и сега той има нов концерт на Батман … Поздравявам те, Чип, но и аз съм на високо ключово за вас.

(Препоръчано изображение: DC Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.