Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

От Джош Кроули

Нов проблем на визуализациите е изпратен, така че разбирате какво означава това: аз дрънкам гледка или две – когато след време нещо полезно – както и не пиша фантастични интроси! Както и както можете да видите от заглавието на тази колона, това е само част първа (имам ли твърде много мнения?). Дано част втора се появява следващата седмица! На шоуто!

Комплект стъкло за пинта на Bettie Page

Комплект стъкло за пинта на Bettie Page

Разбирам какво мислите. „Как да избера коя чаша за пинта да купя? Всички те са толкова великолепни? ” За щастие, Connossuer от Fine Ladies, Glassware, както и напитки, не е нужно. Те се продават като комплект! Нямам търпение да се хвана за това!

Batman & Robin #20

Batman & Robin #20

Не съм сигурен дали Патрик Глисън се опитва да модифицира стила си или може би е инкер с различен стил, отколкото свикнах да виждам над моливите на Gleason, но не съм точно как се чувствам по отношение на тази корица. Също така не съм фен на Деймиън-Ас-Робин, но Gleason, както и Peter Tomasi на екологичен фенерен корпус, в крайна сметка бяха един от предпочитаните ми писти в книга някога, така че бих се отхвърлил, ако не го направих ‘ t поне опитайте този проблем.

Класика на детективски комикси

Класика на детективски комикси

Наистина се радвам, че тези преиздадени книги DC бяха включени в действие Фигура 2 пакета бяха предложени отделно. Те включват някакъв фантастичен материал, който обикновено не е лесно достъпен. Въпреки че не изглежда лесни за намиране, други подобни книги включваха легенди за тъмния рицар, както и екологичен фенер.

Пепеляшка: Басните са завинаги

Пепеляшка: Басните са постоянно №1

“И така, кой е убиецът от миналото на Пепеляшка – единственият човек, който някога се е приближил да я победи?” Честно казано, с такова покритие, няма значение. О, много добре вероятно ще бъда убеден в грижите, но ще го прочета по всякакъв начин. Дамите на Криси Зуло са страхотни !!! Освен това, ако можете да се издърпате от това да погледнете тази корица само за миг, не забравяйте да вземете Пепеляшка: От Fabletown с любов (в Softcover; предлага се сега!), Ако още не сте го направили!

Hellblazer Vol. 1

Hellblazer Vol. 01: Оригинална мека корица на Sins (ново издание)

„Това е първото от поредица от нови колекции на Hellblazer, които поставиха всичките му приключения в реда за четене…“ Няма да лъжа, това би било фантастично преместване на всякакъв вид време преди да излезе филмът Константин. Сега? Чувства се твърде малко твърде късно. Точно колко много хора може да са предоставили изцяло да се опитат да прочетат това заглавие, тъй като някой не е имал смисъл да каже „ей, може би трябва да публикуваме тези неща в някакъв ред на реда“. Палци нагоре на корицата на Джим Лий обаче!

Y: Последният човек Vol. 5

Y: Последният човек Vol. 05 Трудна корица (Deluxe Edition)

Няма да лъжа: Отказах се да чета Y: Последният човек във формат на комикси, вероятно на половината път, както и не го прочетох в мека корица. За щастие, сега мога да го изживея на много по -добра хартия, извънгабаритни страници, както и с великолепни прахове … както и когато тази трудна покривка излезе, всичко и за кратък период от време! Също така, тази корица? Секси.

Сутрешна слава Vol. 1

Сутрешна слава Vol. 01: За много по -добро бъдещо меко покритие

Шест броя, 192 страници, както и история, която ме кара да се връщам за още? Проверете. О, съжалявам; Не споменах ли, че в момента го предлагаме само за 7,99 долара (редовно 9,99)? Можете ли наистина да платите, за да не изпробвате тази книга, ако още не сте го направили? Не, честно; можеш ли? Не мисля, че можеш. Мисля, че може дори да е по -евтино от фото шоу за движещи се снимки, както и поне това, което може да предоставите на приятел, така че може би казаният приятел може да се наслади на него. Както и ако наистина сте смели, вземете възможност на следващата глава с проблем 7. Предупреждение: Секси корица !!!

Firebreather: Holmgang

Firebreather: Holmgang #3

Ей, виждал ли си Firebreather в Cartoon Network? Направихте ли? Не беше ли страхотно?! Да! И аз мислех и аз! (О, ако не сте, може да искате да го направите.) Какво е много по -добре от карикатурата на Firebreather? Четене на комиксите, разбира се! За щастие, ако изисквате да наваксате, можем много бързо да ви продадем том 1, том 2, както и – за ограничено време – проблеми №1, както и №2 от тази серия също!

Това е всичко за тази седмица! Имам някои поръчки, които да направя, както и магазин, който да се грижа, така че поръчайте някои страхотни неща, както и да бъдете страхотни.

Следвайте моите туитове, изпратете ми имейл, както и не забравяйте да следите Facebook на Westfield Comics.

Джош Кроули може или не може да бъде клавишникът за Everclear. Той категорично ви предлага да не се обзалагате, че е той.

Leave a Reply

Your email address will not be published.