Най-новото възприемане на Batgirl започна в края на 2014 г., когато Камерън Стюарт, Брендън Флетчър и Бабс Тар ни дадоха Барбара Гордън, която се обличаше реалистично (оцветени ботуши на Док Мартенс!), Премести се някъде Хип, отиде в колеж и направи нови приятели, които представляват много по -разнообразно общество. Това беше глътка свеж въздух за добре познатия, но производствен герой.

Но има още една линия възобновяване, защото тогава и обновяването донесоха надежда Ларсън (бръчка във времето, Голди Ванс) като писател. За щастие, тя продължава да поддържа любимия на вентилатора герой да се чувства модерен и актуален.

Batgirl #8, илюстриран от Крис Уайлдгос, е вторият брой в сюжета „Син на Пингвин“. Както подсказва заглавието, Барбара си взаимодейства със сина на Пингвин, Итън Кобълпот, който поставя въпроса колко можете да разчитате на някой въз основа на нещо, което не е тяхна вина, като техните родители. Или колко можете да разчитате на някого въз основа на това, което ви казват, че са, вместо какво правят.

Ларсън също е на върха на тенденциите, тъй като датата на Барбара и Итън се провежда в стая за бягство, а по -късна сцена се подиграва на тенденциите в бара. Ларсън е страхотен културен наблюдател; Нейният Batgirl е много човек, който живее най -добре сега. Харесва ми и начина, по който тя подчертава компютърните умения на Барбара. Една фантастична сцена има доброволчество на Барбара в кодиращ работилница за деца, напомняйки ни за различни видове начини да помогнем на хората, начини, които изграждат бъдещо поколение.

Рискът тук е приложение, което се преструва на полезно, подобрявайки безопасността на потребителите, но може да служи като разсейване на нещо друго. Изкуството е компетентно, но нищо изключително. Знам какво се случва, но няма разлика в героите, нищо, което да ги направи визуално запомнящи се. Историята е тази, която ме интересува от тази поредица и искам да видя какво ще измисли Ларсън.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Batman & Mr. Freeze: Sub-Zero получава Blu-Rayit е 20 години, защото Batman & Mr. Freeze: Sub-Zero излезе на DVD. Това е 67-минутен филм за вратовръзка към Батман: Анимационният сериал и има същия гласов актьорски състав: Кевин Конрой като Батман и Майкъл Ансара като господин Фрийз. Други членове на актьорския състав включват Лорен Лестър (Робин/Дик Грейсън), Efrem Zimbalist …

Визуална история на CostumesBatgirl Barbara Gordon на Batgirl е създадена преди 50 години тази година и за да почете нейната история, ето размишляване не само на костюмите на Batgirl, но и подобни герои Батма и прилеп-момиче, предлагани от Fun.com. Не бях осъзнал колко многобройни версии на нея имаше! Не е лошо за някой, който съществува …

DC: Голямата книга на Girl Power и Голямата книга на Superpowerswant за индоктриниране на любимото ви дете в супергерои? Вземете им една или и двете от тези големи детски книжки с картинки, насочени на възраст от 3 и повече години. За фокусиране върху мощни жени, вие искате голямата книга на Girl Power, подчертавайки как “много героините на DC … имат смелостта да се борят за …

Leave a Reply

Your email address will not be published.