, всички харесват страхотна корица. Независимо дали е за DVD, винилов запис, роман или комикс. В някои случаи хората просто купуват продукта само въз основа на корицата, следователно поговорката. На пазара за инвестиции в комикси обаче … кориците никога не са били голяма продажба, досега. Днес искам да разгледам шепа комикси от съвременната епоха, че по някаква причина или още една е в крайна сметка класиката.

Какво прави съвременната възраст класика?

Преди да съставя тази статия, аз си задавах точно същия въпрос. Искам да кажа, защо да инвестираме страхотни пари в книга, която не функционира никакъв вид известни първи изяви или не е достатъчно старо, за да струва нещо въз основа на възрастта? Защо да купувате комикс единствено за корицата на изкуството? От моите изследвания вярвам, че съм събрал страхотен отговор: тъй като можете да спечелите малко пари от това.

В наши дни всеки един издаден комикс има около шестнадесет вариантни корици. Изчерпващо се опитва да разбере защо това е факт, освен че Marvel/DC искат да намалите 128 долара за нови комикси, вместо 8 долара.

Кавърите, които ще разгледаме днес, не са варианти. Те са истинската сделка. OGS. Това твърдение ме връща към първоначалния ми въпрос …

Защо да купувате съвременни корици на възрастта?

Е, през 80-те, както и 90-те години, голяма част от предстоящите артисти, които сега са легенди на пазара, започнаха да работят по корици, както и други подобни. Погледнете книга като Amazing Hulk #340. Тази книга на теория не би трябвало да си струва стотинка. Той е от края на 80 -те години, това е съвременна книга, тя не включва много първи изяви … трябва да струва 30 – 40 долара, най -много.

Въпреки това, Amazing Hulk #340 включваше първия основен външен вид на корицата на Тод Макфарлийн. Само по тази причина, 9,8 клас на книгата съвсем наскоро се предлага за 2150 долара (USD). Не е беден за комикс, който на теория не би трябвало да струва всичко толкова, а?

Има шепа други комикси точно като този, както и аз ще разговарям малко за тях по -долу.

Фантастичният Spider-Man #301

Докато по темата за Тод Макфарлейн, ще бъда отхвърлен да не спомена фантастичния Spider-Man #301. В заключение на оригиналния сюжет на Venom, този комикс Spider-Man включва едно от най-известните корици в дългосрочната, както и историята на Spidey.

Той е гладък, лесен, но напълно представителен за феновете, които се занимават като за изкуството на Макфарлейн.

9,8 клас на тази книга, предлагана наскоро за 2 050 долара (USD)

Детективски комикси #880

Жокерът си е дал някои наистина спиращи дъха, както и известни корица на комикси над 80-годишната история на героя. Много по -нов пример за това може да бъде открит през 2011 г. детективски комикси № 880, написан от Скот Снайдер с корицата на Марк Джок Симпсън. В това, което е една от най -известните корица на DC, защото наскоро тази книга е преминала гангстери наскоро.

През последните три месеца само 9,6, както и 9,8 клас, предлагани съответно за 325 долара (щатски долара), както и 625 долара (щатски долара).

Uncanny X-Men #268

Подобно на Тод Макфарлейн, Джим Лий беше един от бедните момчета на комиксите на 90 -те. Той даде примера за това, което прави известно, както и на корицата на комиксите на Badass Cover Art. През септември 1990 г. Лий предоставя едно от най-известните кавъри на X-Men от съвременната епоха с работата си върху Uncanny X-Men #268. Разкошно парче, което включва Върколак заедно с Капитан Америка, както и с Черната вдовица, екип, който хората не са виждали от доста време!

Само миналия месец, 9,8 клас, предлагана за 270 долара (USD).

Батман #423

Нека се върнем при човека, който започна всичко: Тод Макфарлейн. Точно след работата на Макфарлейн върху Amazing Hulk #340, DC щракна младия художник за известното корица на Batman #423. Макфарлейн толкова много хареса това парче, че по -късно той го почита със собствения си комикс, Spawn #230 – който сам по себе си се отнася за доста стотинка, тъй като 9,8 току -що предложено за 625 долара (USD). Тази известна корица на Батман е в списъка на всякакъв вид комични инвеститори, тъй като се взривява на пазара.

Още през юни тази година, 9,8 клас от книгата, предлагана за до 1650 долара! Абсолютно смазваща сделка.

Сега вижте, бих могъл да изброя всякакъв вид, както и всички известни корици на съвременната епоха, които се продават за доста много, но тогава не бих имал материал за проследяване, част от две части. Позволете ми да разбера дали има някакъв вид известни корици, за които смятате, че си струва да се мислите като съвременна класика!

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest1

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Modern Age Comics Movers – Край на май 2022 г. Едновъри няколко седмици обичам да посочвам няколко от книгите на съвременната епоха, които виждат действия в класациите за продажби. Хамалите (и тяхното класиране) са изтеглени от прегледите на пазара на GoCollect, както и на базата наnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.