Виждаме ли края на минисериите на комиксите (поне извън бизнес супергероя)? Две приятни комични сериали съвсем наскоро имаха проблеми, отменени с плана за пускане на колекции от меки корици. За мен има много смисъл – кой се нуждае от хлъзгавите кратки комикси, за да се съхраняват, когато е много по -добро изживяване, за да получите цялата история наведнъж? Много по -добре е и издателят да предотврати необходимостта да се справи с четири или пет месеца отделни поръчки, както и инвентар. Плюс това, книгите предлагат на библиотеки, както и за книжарници, където комичните проблеми нямат пазар.

Те ще трябва да предоставят концепцията за получаване на две хапки в същата Apple, но без да могат да предложат същата история два пъти с директния пазар. Освен че финансирането може да бъде проблем, тъй като бюджетите са по -строги от всякога, както и е необходимо много повече финансиране за напредък, за да се създаде по -голямо количество материали преди публикуването.

Avant-Guards, от Carly USDIN, както и Noah Hayes, както и публикувани от Boom!, Е за женски баскетболен отбор в арт колеж. Имаше осем проблема, като първата колекция (издания №1-4), предложена по-рано тази есен, както и втората книга (издания № 5-8), която се появява следващия февруари. Проблеми № 9, както и 10 бяха отменени от издателя в полза на пускането на заключителна графична книга през септември 2020 г. Заявен писател Карли USDIN:

„Толкова съм развълнувана, че Ной, както и аз стигам до повърхността да разказвам историята на нашите съкровени авангардни авангарда. Залозите не могат да бъдат по -високи – те се борят за първенството, както и за бъдещето на лигата. Финалната вноска ще включва екипна работа, романтика, страхотни оферти от изненади, както и потапяне или две! “

От съществено значение е издателите да демонстрират готовност за повърхностни истории или да отровят кладенеца за бъдещи издания. Посетителите искат да могат да имат убеждението, че тяхната инвестиция ще бъде възнаградена, като стигнат до заключение.

Заклинанието на колела беше събрано миналото лято. Това е от Кейт Лет, както и Меган Левенс, както и публикувана от Dark Horse. Радвам се на историята на три вещици, които възстановяват жилищната или търговската си собственост от един от техните exes. Беше забавно, както и призрачно, както и забавно.

Очакваше се минисериите за проследяване, само за да стигнат до вас, да започнат миналия месец, но издателят отмени трите проблема, поискани досега в полза на пускането на графична книга някъде следващата година. (Amazon заявява юни.) В бюлетин, Лет заявява, че това е „поради ниските предварителни поръчки на проблем първи“. Тя продължава да казва:

Когато дойде време магазините (или вие!) Предварително да поръчате книгата, ние ще пуснем проблем 1 в интернет безплатно, както на продавачите, така и на потенциални читатели. Ще популяризирам ада от него, както и най -вероятно да направя някои четения на Таро. Както и тогава … е, тогава може просто да получим трети (и окончателен) обем.

Ето да се надяваме! Героите бяха фантастични, за да прекарат време за четене.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Огромните две не са това, което смятате, че годишният анализ на книгите на BookScan на Hibbs винаги си струва да прочетете за прозрението, което предоставя точно как комиксите (най -вече във вида на графичните романи, както и в колекциите) предлагат на по -големия пазар на книги (дори и с Престъпниците, че тези данни не покриват целия пазар, само тези, които избират да отчитат, …

Diamond Digital Details; Магазините могат да предлагат в интернет комиксите през септември пет месеца след обявяването на Diamond Digital Program, план за физическите магазини за комикси, които да предлагате в интернет комиксите, накрая имаме някои подробности. Съобщение за пресата излага, че програмата ще представи през септември. Причината за забавянето? Според Дейв Боуен, директор на Diamond Digital, те искат …

SLG отива само цифрово за сериализация-краят на издаването на комиксите на Indy? Дългосрочно независим комичен бизнес SLG Publishing (преди това робски трудов графика) винаги е бил скандален канар, водещ метода, както и натиска лимита, когато се отнася до това, че се отнася специфични пазарни тенденции. Те бяха първият значителен издател, който предлага своите публикации цифрово през 2006 г., създавайки свой собствен уеб магазин …

Leave a Reply

Your email address will not be published.