The Young Boys Comic-Con панел HIT SDCC, но се изгуби в разбъркването на други големи новини. Въз основа на комикса на писателя Гарт Енис и художника Дарик Робинсън, той си представя свят, в който съществуват супергерои, и те са просто най -лошите. По този начин, титулярната група, ръководена от Били Касапин на Карл Урбан, се стреми да свали тези супергерои. Wee Hughie на Джак Куейд и Ани на Ани/Звездна светлина на Ерин Мориарти са непокътнатите главни герои, през чиито очи този корумпиран и циничен свят е оголен. Пълен с действие и хумор, тази поредица вероятно ще тръгне по някои тъмни пътища, преди да приключи. Въпросът, който всеки трябва да вземе предвид, е дали супергеройската тълпа на живо е готова за такъв удар на приказка. Със серията „TV-MA“ от предаванията на Netflix на Marvel до тарифата за възрастни на DC Universe, младите момчета ще бъдат ли просто насилствени и шокиращи заради себе си?

Така или иначе, ще разберем, защото сериалът се представя в петък, 26 юли 2019 г. на Amazon Prime. Малко преди да започне панелът на младите момчета Comic-Con, The Streaming Ogge обяви, че сериалът ще се завърне за втори сезон. Това показва невероятна вяра в шоуто и способността му да рисува или, поне, да поддържа абонати. Той също така говори за качеството на поредицата, защото ако това беше просто насилствена цинична каша, Amazon може просто да остави един сезон да стои сам. Все пак ще има насилие. Клиповете, показани на панела Comic-Con, разкриват, че двама от костюмираните герои се осакатяват и ужасно изгорят две крадци на бронирани автомобили. В първия трейлър на младите момчета виждаме Flash-Clone A-Train да убива главния герой на приятелката на Хюи, оставяйки го да държи отрязани ръце.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Кои са момчетата?

Докато панелът за комично-конски млади момчета не се потопи твърде дълбоко в историите на оригиналните графични романи, със сигурност по спойлер. Можете да разгледате нашия обширен обяснител за поредицата (също Light On Spoilers), за да научите много повече за тях. Накратко, те са група от хора със специални способности (не непременно „сили“), които са в състояние да „разпръснат“ супергероите на своя свят. Тези цифри са по -малко като супергероите, с които сме запознати в Marvel и DC. Те се управляват от корпорация, която в крайна сметка създаде всички суперсили. И героите, и злодеите са много по -близки до професионалната борба, отколкото от типа „добър“ срещу „зъл“ манталитет, с който сме свикнали. Точно там влизат младите момчета. Те гледат да проверят силата на тези богоподобни герои, които се грижат много малко за обезпечението на щетите, които причиняват.

Подробности от панела за комикси за млади момчета

Панелът започна с разработчика на шоу Ерик Крипке, човекът зад Supernatural, казвайки, че Amazon е идеалното място за сериала „защото те закупиха терена“. Шега, той продължи да казва, че Амазонка вярва в идеята и им даде свободата да разкажат наистина историята на Гарт Енис. Крипке и актьорският състав говориха за това колко навременна се чувства историята, по -специално как институционалните фигури предполагат да вдъхновяват и защитават хората не са това, което изглеждат. Тази история подчертава проблемите за липсата на отчетност в фигурите на властите от държавни служители на ниво общност до най-високите служби на избраната власт.

Панелът за комично-конски млади момчета беше просто сесия с въпроси и отговори с фенове, така че не получихме прекалено голям поглед върху по-голямата история. Въпреки че това е нещо, което те ще искат да се държат близо до гърдите си. Героите са най-вече еднакви, както с „антигероите“, така и с „суперите“. Една промяна идва под формата на Мадлин Стилъл, изиграна от Елизабет Шуе, която беше мъжки герой в комиксите. Стилвел е ръководител на „Управление на героите“ в корпорацията Vought. Все пак сърцето на поредицата изглежда е същото като това на комиксите, героите на Хюи и Ани относно захващането с реалностите на света, в който се оказват.

Пристига възрастта на деконструкцията на супергероите

Това, което не беше обсъдено на панела за комично-кон, е по-големият въпрос за деконструкционизма на супергероите. Когато часовниците за първи път дебютираха, читателите на комикси никога досега никога не са се сблъсквали с морално недостатъчни герои. Разбира се, героите, които познаваме и обичаме, имат проблеми, но обикновено техните неуспехи не бяха от моралното разнообразие. И все пак, след 20 години филми за комикси на големи и малки екрани, публиката е готова да погледне под кожуха към тъмната и зловеща природа на това, което е необходимо, за да бъдеш свръхсилен бдител в заземен свят? Те не бяха готови, когато Зак Снайдер се опита с неговото поемане на стражарите, които, макар и успешни, не оказаха влиянието, което графичният роман имаше. Освен това не се приземи, когато PlayStation направи адаптирането си на силите на Брайън Майкъл Бендис, но това може да е така, защото хората не се регистрираха за услугата на PlayStation за разглеждане на истории за супергерои.

Така че, ще бъде интересно да се види дали младите момчета го залепватS кацане и събира реакцията от феновете на комиксите, които направиха книгите. Супергеройските имоти все още са голяма компания в продължаващите стрийминг войни, а Amazon се нуждае от някои. И все пак, с тарифата за възрастни скоро ще бъде намерена както в Hulu, DC Universe, така и на HBO Max, младите момчета може да са прекалено много за вашия фен на ежедневните комикси. Това е завладяваща история и има много мистерии, които трябва да се добият за драма, така че да се надяваме, че това ще накара феновете да се върнат за още.

Какво мислиш? Споделете мислите си в коментарите или чрез споделяне на кратката статия в социалните медии.

Препоръчано изображение чрез Amazon Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published.