Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Beau Smith в Black Sheep Burrito, както и Brew, отбелязвайки вашия разговор

От любим Смит

Радвам се да обядвам с приятели, но по подобен начин се радвам да изляза, като обядвам само с себе си, както и нещо страхотно за проверяване (в хартиена форма, не толкова цифрово). Онзи ден бях навън изпълнявах задачи, както и преди да го разбера, обядът се търкаляше наоколо. Бях в центъра на Хънтингтън, WV. Това е отлично място, където можете да вечеряте на отлична музика, отлично обслужване, както и най -добрите пъстърви тако наоколо. Винаги ще откриете страхотна комбинация от хора там; Студенти от университета, хипстери, хора от компанията, както и мъже като мен.

В днешното пътуване бях донесъл много изключителна книга, наречена The Martian от Andy Weir (силно препоръчително.). Така че с покупката ми на пъстърва тако, както и мразовита напитка по метода, който започнах да чета. Не бях стигнал толкова далеч в главата, когато, като добре обучено куче, чух някои думи, които ме издърпаха от четенето ми-„комикси“.

Лигата на правосъдието в Америка-Тепика на разговора

На маса недалеч от мен бяха трима стажанти в колежа, които със сигурност са дошли от един от регионалните магазини за комикси (Comic Book World или Purple Earth.) Всички те дърпаха покупките си от различните си раници, както и изглежда, че са доста доста развълнуван. Може да чуя измислени имена, които разбрах изключително добре споменати, невероятни четири, Лигата на справедливостта на Америка, Рейчъл Изгряване, както и Капитан Америка. Докато разговаряха, както и поръчаха, се опитах да бъда учтив, както и зона на разговора им, колкото и да съм аз, истинският любим Смит, аз не го направих. Продължавах да слушам.

Върна ме във високата ми институция, както и в колежните дни, когато можех да говоря за комикси със сурово вълнение, много преди да работя в комикси в продължение на 25 години, ме накараха да ме приведе в живота на писател на комикси, както и в Insider. Продължих да се преструвам да чета, докато се занимавах с стадото си тако, но не получавах домашното си забавление от книгата, която се преструвах, че чета, но от масата на по -млади хора, които наистина мислеха за комикси, в Изключително невинен начин. Съпротивлявах се на желанието да им разкажа за сюжетните линии, които трябваше да намерят от книгите, както и герои, за които говорят. Отдръпнах се от това, че им казвам, че разработчикът, на когото дрипа, е наистина добър човек, както и изключително труден работник, както и че редакторът е, както и издателят, който държи книгата. Не, държах устата си затворена. Просто яжте, както и не заявете нищо.

Сега, предоставен, все още се радвам на месечните си обеди с моите дългогодишни, както и бивши приятели от колежа. Ние бяхме онези мъже много години назад, както и пълни с също толкова невинна емоция, колкото са в момента. Нашите разговори днес са обвързани с опит, който може да бъде благословия, както и също и проклятие. Както се казва, когато стоите толкова близо до огъня, можете да се изгорите. Номерът е близо до достатъчен, за да се затопли, без да подпалите косата си. Открийте това идеално място с вашата страст.

Да, липсват ми слепите невинни методи за обсъждане на по -млади комикси. Липсва ми, че не винаги разбирам какво идва, както и точно как издател ще се справи с книга, какви продажби всъщност предполагат за пътя на книга, както и какви създатели са наистина костенурки. Понякога щорите са страхотни. Ще заявя, че парите ми са много по -внимателно изразходвани в наши дни, отколкото беше, когато бях по -млад. След това отново трябва да бъде, тъй като комиксите са близо 4,00 долара поп сега, както и не 12 цента или там.

Беше очарователно да открием, че тези млади мъже разделят възможностите си за разходи между печат, както и цифрови. Изглежда, че те купуват само версията на печата на книгите, които наистина са техните любими, както и рутинни месечни покупки. Те използват цифрови за закупуване на древни проблеми с гърба (неща, на които съм израснал), както и за опитване на нови неща, ако цената е правилна. Вярвах, че това е доста умно от тях. Те са много по -добри с парите си, отколкото бях на тази възраст … или сега.

Беше завладяващо, че разговорът им беше преплетен с препратки към видеоигри, в интернет игри, филми, както и телевизия, когато говори за комикси, както и за настоящите сюжетни линии. Те също бяха много по -отворени по темата си за разговор, те ангажираха сервитьорката в темата за комиксите, както и тя не пропусна ритъм, добавяйки, че тя наистина се радва на комиксите Walking Dead толкова, колкото прави телевизора Шоу, както и добави, че тя е задоволила създателя на Walking Dead, Робърт Киркман преди няколко години на конвенция, на която е отишла. Това wouНикога не съм се случвал в моите дни в колежа. Това ме накара да се усмихвам.

След малко разговорът им премина към много по -лични неща, които наистина не бяха нито една от моята компания или моя интерес. Върнах се в книгата си, както и завърших последното си тако. Върнах личния си бутон за заглушаване.

Новата капитан Америка. Извършено от тези млади кожи.

Бях истински доволен да чуя за комиксите, които се споделят над храната, както и на питие, точно както аз, както и моите приятели бяха направили отново в пещерните дни, когато не бяхме удряли вълнени мамути по главата с нашите клубове. Това ме накара да се усмихна, когато ги чуя да се плъзгат перфектно с темата за „новата“ капитан Америка, както и все пак също се отнасят до това, което Стан Лий, както и Джак Кирби, е правил преди. За мен беше някак смешно да ги чуя да се позовават на бягането на Ед Брубакер като „обратно в деня“. Все още вярвам в Ед като само дете.

Също така открих, че това е завладяващо как точно иновациите, както и мрежата винаги са били част от живота им поп култура, без да се припомня как точно е използването на телефон, използван за включване на проводници, както и ротационен циферблат. Кара ме дълго за деня, когато използвах да си върша домашното на гърба на лопата с парче въглища.

Най -вече бях щастлив да видя обичая да говоря за комиксите, които все още се носят над храната, както и пиене между приятели. Прическите, както и дрехите могат да се променят, но думите остават.

Моята сервитьорка донесе сметката ми. Благодарих й, наклоних я, както и след това й казах да сложи напитките, които тези мъже имат на сметката ми. Това беше най -малкото, което можех да направя за това, че съм странен стар подхранващ, който превърна разговора им за обяд в моята колона за тази седмица.

Гледайте какво казвате, може би слушам.

Beau Smith

Летящото юмручно ранчо

www.flyingfistranch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.