На практика е невъзможно да се проблемът най -добрият албум на Americana на годината от година с нов албум на Jason Isbell, но вярвам, че American Aquarium’s LaMamations е близък конкурент. Започва там, където повечето албуми свършват: със 7-минутен легендарен в края на американската мечта. както и след това тя бие точно в най -късите, както и най -оптимистичното нарязване на записа, „преди да цъфти Дугвуд“. Въпреки че не е по -скоро правилно да маркирате оптимистична мелодия с рефрен, „просто изисквам няколко дни да открия метод, точно както винаги правя“, което говори за борбата за изхранване на домакинство, както и да платите наема.

Това не се посочва, че оплакванията са мрачни. Не е. In the exact same method that Bruce Springsteen’s grittiest albums are full of like as well as hope, BJ Barham’s tunes just feel true as well as real, as the album takes us with a relationship–from the workaday problems included with starting a family, to „В деня, в който открих да ви излъжа“, мелодия, която тогава е еднократна в сърцето на „колко нечестив бях“, която е около години след развода, като певецът молеше бившия си да не казва на детето си всички неговите грешки. Ако тази мелодия не ви наруши, просто още не сте я изживяли.

И с всичко това има политическо осъзнаване, глас за работеща Америка – който се е провалил както от демократите, така и от републиканците, с линии като „Кажи на Рузвелт какво вървеше Светата Библия, както и в новата си сделка, „Както и блестящото,„ Колкото по -трудно работите, толкова по -късметли се получавате “, който превръща мита за„ Bootstraps “на главата му.

Изключителен албум.
Плачки от американски аквариум
Също толкова умен, подобно изключителен е шестият албум на KA, Descendants of Cain. Всеки, който отхвърля хип хопа като жанр, минал от неговия премиер, трябва да слуша – и няколко пъти – към този сложен, богат албум.

Не, това не е албум. Това е преживяване.

Бегачи:
Яжте, когато сте гладни, спите, когато сте уморени. ЕП на Джей, заслужаващ, както и измама на Хари. Седем тесни мелодии с изключителните „Не могат да бъдат спрени“, с участието на Лари Джун.

Нашите две кожи от Горди. Тоалетната на самолета е водещият сингъл (защото е написан на такова място!), Въпреки това лично аз открих „Сандвичи“, нежна мелодия за справяне със загубата, за да бъда най -добре написаното отрязано този изключително приятен, спокоен запис.

Leave a Reply

Your email address will not be published.