като Танос, всичко това беше неизбежно. Marvel Television ще бъде затворен, както и всички останали работни места ще бъдат превърнати в Marvel Studios. Това не е изненада. Първо, Runaways на Marvel ще приключи с третия си сезон, както и серията Ghost Rider се отменя преди началото на продукцията. Остава само серия Helstrom на живо, все още в напредък на Hulu. Шепа анимационна поредица също може да бъде в напредък на стримера, собственост на Disney. Те очевидно все още създават колекция от анимационни серии за възрастни, които да завършат в кросоувъра на нарушителите. Те също така създават жена на Луната, както и серията на Devil Dinosaur за Disney в партньорство с продуцентската компания на Laurence Fishburne. Сега това са проекти на Marvel Studios.

Заедно с последния сезон на Runaways на Hulu, последният сезон на агентите на Shield все още ще излъчва в ABC Networks през лятото. И все пак, освен ако Helstrom не се окаже масивен, непредвиден хит, студията на живо в телевизията Marvel ще бъдат затворени. Ще останат някои работни места, както и работниците, които сега работят за Marvel Studios. Други работни места в напредък вероятно ще спрат, както и работниците, включени в тях, най -вероятно няма да направят прехода. Това е огромна сделка, тъй като макар да не се разбира и като страна на филма, Marvel Television изигра огромна функция в доминирането на поп културата на компанията.

Какво беше телевизията Marvel?

Снимка с помощта на телевизия Marvel

х

През 2010 г., когато Marvel разбра, че техният експеримент от студиа на живо може да работи, те разпределят ресурсите си. Кевин Фейдж пусна страната на филма на къщата, както и легендата на комиксите Джеф Льоб пое управлението на телевизията Marvel. Първата серия, агентите на Shield, бяха директно връзване към вселената на киното, привличайки, че цялата работа ще бъде свързана. С изключение на това, че те хвърлиха Кларк Грег, чиято смърт в Отмъстителите беше решаващ момент. По този начин водещата серия на Marvel Television, както и светът на киното никога няма да се пресече. Все пак Льоб беше страхотен войник. Когато се появиха нещата, филмите, като например щетите на Shield, предаванията реагираха, както и дори подпомагаха да се дразнят/популяризират филмите. И все пак, тъй като оферти с мрежи като Netflix, както и други затворени, пропастта между MCU, както и телевизионния свят на Marvel нарасна.

Когато Дисни влезе в снимката, разделението в крайна сметка беше всичко, колкото и да е постоянно. Докато Джеф Лоб все още трябваше да докладва на Меркуриал Айк ​​Перлмутер, Фейдж ще докладва директно на Боб Игер на Дисни. Тъй като възможностите на телевизионен кросоувър с филми се изпариха, Лоб се съсредоточи върху собствените си кросоувъри. Офертата на Netflix предостави раждане на защитниците. Cloak, както и Dagger ще кръстосана с Runaways този сезон, въпреки че този споделен свят на тийнейджъри се озове, преди да излезе. И все пак, дори това лято, Джеф Лоб обяви обещанието на телевизия Marvel в интервю. Той звучеше изключително много като човек, който наистина се надяваше, че системата му ще продължи да има успех със или без Marvel Studios.

Защо всички ние разбрахме, че телевизията Marvel ще бъде затворена

Снимка с помощта на телевизия Marvel

Когато Кевин Фейдж пое иновативните ресурси на Marvel, много се предполага, че телевизията Marvel обаче вече е затворена. Loeb, както и Feige очевидно нямаха фантастични работни отношения. (Макар че, за вашия скромен репортер, това изглежда много повече за Perlmutter от всякакъв вид враждебност към Loeb.) И все пак, скоро след промоцията на Фейдж, новината изтече, че Джеф Лоб ще се оттегли като ръководител на телевизията Marvel. С новата серия Marvel се насочва към Disney+, както и създадена от Marvel Studios, композицията беше на стената. В несправедливо копаене на Льов, Фейдж заяви, че „за първи път“ сериалът, както и филмите ще бъдат свързани. Това всъщност показва, че за първи път филмите ще признаят поредицата. (Въпреки това, героят на Джарвис в Endgame произхожда от краткотрайната поредица на агент Картър.)

Джеф Льоб, както и телевизията Marvel трябва да имат толкова кредитен рейтинг, колкото Marvel Studios

Снимка от Gage Skidmore с помощта на Flickr

Агентите на Shield тръгнаха до груб старт. По ирония на съдбата, сериалът наистина влезе в своето най -странно време: след като капитан Америка унищожи Щийлд във втория си филм. Героите все още изпълниха задачата на компанията, но сега са извън закона. В крайна сметка те тръгнаха в собствената си посока, както и създадоха няколко от най -добрите си сезони, тъй като за последен път привеждат зефира за кацане. Също така, Netflix предавания като Daredevil, Jessica Jones, както и Luke Cage бяха автентични културни усещания. (Също така, Iron Fist имаше своите недостатъци, но винаги е получил лош рап.) Въпреки че страната на филма на Marvel игнорира телевизия Marvel, те все още караха тези серии да се чувстват в съседство с MCU, поне. както и те често казват на STOries, които се харесаха на новите фенове на Marvel, както и на феновете на Comics Die-твърди фенове.

Агентите на SHIELD абсолютно вървят въздух, както е последният сезон на бягането. Отвъд това обаче е предположението на някой. По същия начин несигурно ще бъде, ако в бъдеще ще има какъвто и да е вид не-дисни+ серии, свързани с MCU. Последното лятно време ръководителят на ABC заяви, че наистина се надяваха на ново шоу за супергерой, ръководена от жени, да заменят агентите на Shield. Въпреки това, сега всички тези решения са в ръцете на Кевин Фейдж, вероятно сега един от най -мощните продуценти в Холивуд. Някои персонал се присъединяват към новото звено, но се очаква съкращения, според Hollywood Reporter.

Какъв беше вашият предпочитан телевизионен сериал Marvel, както и съжалявате ли, че студиото е затворено? Или харесвате концепцията, която Marvel Studios, както и Кевин Фейдж, най -накрая могат да съберат истински сплотена споделена вселена? Нека разберем по -долу.

Препоръчана снимка с помощта на ABC

Leave a Reply

Your email address will not be published.