Досега не разбираме много за фаза 2 на зората на X – само, че Върколакът на Бенджамин Пърси ще бъде един от тях. Въпреки това сега имаме второто заглавие, Hellions, като Zeb Wells се композира, както и Стивън Сеговия по изкуства. Екипът на кладенците, събрани заедно, е … причудливо, най -малкото. Книгата е тип на версията на X-Men на Suicide Squad или Thunderbolts, като се съберат екип от злодеи, но с няколко герои ги поддържат под контрол. И така, кой ще върши мръсната работа на X-Men?

Трите мутанта срещу Hellions

(Изображение: Marvel Comics)

„Професор Х“ на екипа е г -н Зловест. Да … точно там започваме. Sinister слага този екип, но той също избира две традиционни X-Men. Първо, има хаос, по -безразсъдният брат на Циклоп. както и тогава има Псилоке, който зловещо работи в страниците на падналите ангели. Останалата част от Hellions Zeb Wells използва, че увеличава някои вежди …

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Zeb Wells обединява някои странни мутанти

Освен Havoc, Psylocke, както и зловещо, получаваме някои злодеи D-Lister, които биха били за еднократна употреба, ако мутанти са успели да умрат. Диво дете, емпат, харпун, производител на сираци и … Нани. Не можете да имате предвид кой е бавачка? Е, тя е партньор на сираци, заседнал в киборгска броня, която изглежда като яйце:

Толкова ужасяващо. (Изображение: War of the Realms: Uncanny X-Men #1, Marvel Comics)

От всички тези герои Empath е единственият оригинален адски. Колкото и да е странно, въпреки че има книга за Мародери, две от Hellions, Harpoon, както и Mr. Sinister, бяха наистина оригинални мародери. Точно как Zeb Wells ще използва тази странна партида в Hellions ще бъде забавно за откриване. „Не мога да повярвам, че получавам възможност да играя в пясъчната кутия Джонатан Хикман, както и бизнесът толкова забележително създаде“, заяви Уелс в съобщението за пресата. „За парите ми това е най -интересната игра в града, както и нямам търпение да позволя на тази весела група психопати да се разхлаби в нея.“

Какво е бъдещето на падналите ангели?

(Изображение: Fallen Angels #1; Cover, Marvel Comics)

Psylocke, както и зловещи, са двама от основните герои в Fallen Angels, които ще отидат в хиатус след проблем шести, тъй като Брайън Хил има и много телевизионни задължения (той също композира Батман, както и външните хора … друга отлична книга). Въпреки че книгата не е отбелязана за отмяна, е забележително, че половината от актьорския състав ще се появи в Hellions, когато Zeb Wells се присъедини към X-Office. Да се ​​надяваме, че падналите ангели не са в хиатус за дълго. Едно е ясно – по -голямо желание да се увери, че зловещият, както и Псилоке се виждат всеки месец, така че не забравяйте да следите тези двама.

Hellions от Zeb Wells, както и от Steven Segovia дебютират през март 2020 г.

(Препоръчано изображение: Hellions#1; корица, Marvel Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.