Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Beau Smith, вашият домакин … паразити не са включени.

От любим Смит

Днес, 1 март, е специален ден за мен. Днес е рожденият ден на моя велик приятел, както и на художника Едуардо Барето.

Едуардо почина на 15 декември 2011 г. Два дни преди собствения ми рожден ден. Днес Едуардо щеше да е на 59 години.

Исках да взема колоната Beauology 101 тази седмица, както и да я направя специален; Специален за вас като посетител, както и специален за моя Amigo, Eduardo.

Непубликуван Cobb: Извън корицата на каишката от №1. Едуардо промени ума си, както и направи окончателното много повече действие. Той почувства, че това е толкова тихо.

Едуардо, както и аз бях приятел повече от 20 години. Преди това винаги съм се възхищавал на работата му като художник. Разнообразието му беше огромно. В комиксите нямаше жанр, че той може да не направи дома си. Дългата му професия обхвана научната фантастика, супергероите, западните, ужасите, престъпността, хумора, войната, както и много други. Имах късмет, за да работя с Едуардо по -скоро няколко проекта, много по -специално Коб, както и с капитан.

Кобб: На границата. Никога не видях корица за новата серия Cobb, върху която работехме.

Едуардо, както и аз също имах няколко работни места в тръбопровода, които винаги изграждахме за публикуване. Работа, за която много от вас не са разбрали или са виждали, Cowboy Warrior King, 200 души за убийство, Джеферсън Бък: Гай Трапър в допълнение към нова серия Cobb. Едуардо, както реших, че ще сме наоколо в продължение на много години, все още имахме този щит на непобедимост, който всички ние носим като млади хора. С остаряването откриваме, че щитът е много повече в ума, отколкото в тялото.

Винаги съм се възхищавал на здравината на Едуардо, както и на професионализма. Не намесвам балната страна на кавга, на която той беше много повече от способен, говоря за неговата работна етика. Той винаги отговаряше на срокове, както и винаги е работил с най -трудните времена. Той завърши своята ретроактивна работа на Superman DC от леглото си за медицинско заведение. Едуардо наистина беше човек от стомана.

Не минава ден, в който не вярвам в Едуардо, както и да го пропусна. Когато се справихме с работата си, сякаш бяхме свързани с точно същия иновативен ум. Едуардо беше моят брат по толкова много начини. Най -големият комплимент, който някога съм получавал, беше от Едуардо, когато той ми каза, че работата с мен по Коб е връхната точка на кариерата му. Беше и мое.

Каубойски войн Кинг: Графична книга, върху която работехме, където бивш груб ездач се отправя към Африка за истинска битка на културите.

Искахме да отгледаме бара още по -високо с 200 души, които да убият, Каубойският воин Кинг, както и Джеферсън Бък: Гай Трапър, но Бог имаше други планове за Едуардо. Той се обади на юг от дома на граничния брат.

Това, което бих искал да изпълня в знак на почит към рождения ден на Едуардо, е да ви покажа, мои приятели, негови приятели, няколко от изкуството зад кулисите, което Едуардо създаде, което може би не сте виждали. За мен, когато художествените произведения от Едуардо ще влязат, винаги ми беше като Коледа. Надявам се да е за теб. (ED Забележка: Щракнете върху снимките, за да ги видите с по -голям размер.)

Честит рожден ден, Едуардо. Вие онлайн за постоянно в сърцето ми.

Джеферсън Бък: Гай Трапър. Точно тук никога не е видян терен, който направихме за Джеферсън Бък, първият детектив на планинския човек на Frontier. Това беше истински труд на подобно на Едуардо, както и аз.

Скици на героите на Джеферсън Бък от Едуардо.

Това е изключително груба страница за дизайн на скици за Cobb от Eduardo, общо с неговите бележки. Фантастичен метод, за да видим как точно изложихме сцената на битка.

Cobb: Извън дизайна на линията на каишката от Едуардо.

Покрийте грубата скица за Cobb: Извън каишката №1. Променихме го за финала, но тук започна.

Cobb: Извън корицата на варианта на каишката груба

Непубликуван Cobb: Изключително корицата на варианта на каишката груба за #3.

Cobb: Извън каишката №3 покрива грубата корекция.

Грубите на Едуардо от нашата история на капитан. Грубите на един човек са изящното изкуство на още един човек!

Цветът на Едуардо грубо от нашата история на капитан.

Капитан екшън боядисано покритие грубо

Листове за дизайн на герои за бедни мъже в нашата история на капитан.

Скица на героя на Йети от нашата история на капитан.

Beau Smith

Летящото юмручно ранчо

www.flyingfistranch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.